About Sóley

Sóleyn tarina on kiehtova, sillä siinä yhdistyy vahva tunneside suvun perintöön, luonnonparantamiseen ja nykymaailman mahdollisuuksiin.

Sóley Organics aloitti toimintansa v. 2007. Sarjan upeiden luomutuotteiden juuret vievät kuitenkin syvälle islantilaiseen luonnonparantamisen taitoon yli sadan vuoden taa. Sóleyn perustaja on islantilainen Sóley Elíasdóttir, joka on yksi kotimaansa elokuva- ja teatterimaailman valovoimaisimpia tähtiä. Nyt Sóley keskittyy näyttelemisen sijaan ihonhoitosarjansa kehittämiseen.

Sóleyta on inspiroinut erityisesti hänen isoäidin isoäitinsä, Thorunn. Grasa-Thorunniksi, eli Yrtti-Thorunniksi kutsuttu nainen oli tunnettu parantaja ja kätilö. Tarinat kertovat Thorunnin taidoista säästää ihmishenkiä villiyrttien avulla. Thorunn siirsi tietonsa ja taitonsa jälkeläisilleen ja näin syntyi ensimmäinen Sóley-tuote, GRÆÐIR-hoitobalsami. Tämä balsami auttaa moneen iho-ongelmaan. Edelleen valikoimaan kuuluvan tuotteen nimi tarkoittaa “parantajaa”.

Perintönä tieto ja taito

Sóley on sitoutunut ylläpitämään ja kehittämään suvussa säilynyttä osaamista myös tuleville sukupolville. Sóley Organics -tuotteet ovat tehokkaista, mutta hellävaraisia. Tuotteissa käytetyt yrtit auttavat monenlaisiin iho-ongelmiin. Näitä samoja, luonnollisen tuotteita voisi jopa syödä! Luomukosmetiikkaa ei kuitenkaan kannata nauttia lautaselta, vaan käyttää ulkoisesti ihon ravinnoksi. Sóley Organics -tuotteet ovat luomusertifioituja.

Yrttien voimaa Islannin luonnosta

Tuotteiden raaka-aineina käytetyt yrtit on kerätty Islannin ylämailta, jossa on maailman puhtain ilma ja luonto lähes koskematonta.

Vuodenajat antavat pohjoisen luonnon kiertokululle ainutlaatuista voimaa. Islannissa yrtit kasvavat ankaran ilmaston armoilla. Kesällä aurinko ei laske ja kasvit imevät itseensä runsaasti ravinteita ja valoa. Tämän vuoksi kasvit ovat täynnä vitamiineja, flavonoideja ja antioksidantteja. Näitä yrttejä Sóley kerää itse käsin perheen ja ystävien kanssa.

Sóley-tuotteet valmistetaan viehättävässä pikkukylässä pohjoisvuonojen rannalla, Kaldbakur-vuoren juurella. Tuotteissa käytetty vesi on tämän vuoren kristallinkirkasta, puhdasta lähdevettä.

Tervetuloa tutustumaan upeisiin Sóley-ihonhoitotuotteisiin!

Villi luonto - Voima - Putaus

Parhaista raaka-aineista

Korkealuokkaiset raaka-aineet ovat luonnollisia, turvallisia ja ekologisia. Tuotteissa ei ole parabeeneja, säilöntäaineita, keinotekoisia värejä, hajusteita, ftalaatteja, propyleeniglykolia, mineraaliöljyjä kuten petrolia, para-aminobentsoehappoa (PABA), parafiinia tai muita kemikaaleja, jotka voivat olla terveydelle ja luonnolle vahingollisia. Tuotteet valmistetaan edistyksellisessä farmasian tehtaassa Pohjois-Islannissa.

Luonnollista energiaa

Kaikki tuotteet on valmistettu Islannissa kierrätysenergialla. Tuotteissa käytetty vesi on puhdasta islantilaista lähdevettä Kaldbakur-vuorelta.

Filosofia

Sóleyn suvussa kulkee edelleen esi-isien viisaus: ”Jumala loi maan päälle meidät, ja yrtit hoitamaan vaivojamme.” Sóley Organics vaalii edelleen luonnonparantamisen perinteitä ja islantilaisten villiyrttien tuntemusta. Yritys suhtautuu intohimoisesti ihonhoitoon ja ympäristöasioihin. Sarjan ihonhoitotuotteiden inspiraation lähde onkin luonto. Tuotteiden valmistustavat ja tinkimättömyys raaka-aineiden valinnassa välittyy tuotteiden käyttäjille.

Villi luonto

Sóley Organics -tuotteiden voima ja inspiraatio tulevat Islannin luonnosta ja käsin kerätyistä villiyrteistä, jotka yhdistetään muihin luonnollisiin raaka-aineisiin.

Yksinkertaisuus

Sarja vaalii islantilaisten yrttien yksinkertaisia, hellävaraisia ja tehokkaita ominaisuuksia. Yhdistämällä esi-isien tieto nykyteknologiaan syntyy korkealuokkaisia luomutuotteita jokapäiväiseen ihonhoitoon.

Voima

Islannin lyhyiden kesien ansiosta villiyrtit imevät itseensä runsaasti ravinteita ja valoa. Näin ne selviävät ankarasta ja pimeästä talvesta. Islannin ylämailta kerätyt yrtit ovat tunnettuja kyvystään hoitaa.

YMPÄRISTÖ

Sóley Organics on sitoutunut luonnon hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Ympäristöasioista huolehtiminen, ja niiden kehittäminen kuuluvat yrityksen arvoihin.

PUHTAUS

Yritys noudattaa edelleen Sóleyn esi-isien ajatusta luonnonparantamisesta – kaikki mitä laitat ihollesi, on ihosi ravintoa. Sóley Organic -tuotteet ovat niin luonnollisia, että niitä voisi syödä! Islannin luonnossa kasvaa puhtaita villiyrttejä.

Luomusertifikaatti

Sóley Organics käyttää vain sertifioituja luomukasveja ja eteerisiä öljyjä.

Contact

Sóley Organics arvostaa mielipiteitäsi ja kiinnostustasi ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Kysymyksesi ovat tervetulleita!

Voit halutessasi olla yhteydessä maahantuojaan: info@gggco.fi

Asiakaspalvelu

 info (at) gggco.fi

Jälleenmyyjille

 +358 44 7991199

  susanna (at) gggco.fi

 +358 40 829 3997

  niina (at) gggco.fi