KASVOT

BALSAMIT

KÄDET

HIUKSET

VARTALO

HUONE- TUOKSUT

HIUKSET

GRÆDIR – hoitoshampoo hiuksille ja vartalolle

Shampoo on tehty Sóleyn suvun perinteisen GRÆÐIR-reseptin mukaan. Shampoossa yhdistyvät hellävarainen puhdistus ja sertifioitujen islantilaisten luomuyrttien voimakkaan parantava ja tulehduksia ehkäisevä vaikutus.

GRÆÐIR-shampoo tutkitusti helpottaa ihon ärsytysreaktioita ja tulehduksia, kuten maitorupea, ihottumaa, hiuspohjan ongelmia, kuivaa ihoa ja psoriasista. Tuote on erittäin hellävarainen, pehmittävä ja kosteuttava ja sitä voidaan käyttää myös vauvojen ja pienten lasten ihon pesuun. Sopii kaikille hius - ja ihotyypeille.

Lind – kosteuttava shampoo

Lähdeveden raikkautta hiuksillesi. Tämä hiuksia suojaava ja kosteuttava shampoo sisältää käsin poimittuja villiyrttejä Islannin karusta luonnosta. Lind-shampoo sopii hyvin normaaleille ja hennoille hiuksille. Se vahvistaa hiuksia ja lisää niiden kammattavuutta.

Lind næring – kosteuttava hiustenhoitoaine

Lind hiustenhoitoaine saa nimensä lähteestä ja sisältää islantilaisia villiyrttejä Laugarvatnin järvialueelta, Etelä-Islannista. Yrtit silottavat ja suojaavat kuivia hiuksia, sekä antavat hiuksille voimaa ja runsautta. Sopii kaikille hiustyypeille.

BirkiR hair/body – 2-in-1 shampoo ja suihkugeeli yhdessä

Tämä hiuksille ja vartalolle tarkoitettu suihkugeeli puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti likaa ja kuona-aineita, sekä kosteuttaa ja virkistää ihoa. Lisäksi shampoo edistää päänahan, hiusten ja ihon terveyttä.

BirkiR on islannin kielessä maskuliininen muoto koivusta, Islannin yleisimmästä puusta, jolla on voimakkaasti terveyttä edistävä vaikutus. Koivu-uute ehkäisee tulehduksia, virkistää ja tasapainottaa ihoa, sekä ehkäisee hiuspohjan ongelmia. BirkiR-shampoo sisältää myös Sóleyn nimikkoöljysekoitusta islantilaisista villiyrteistä sekä mintun eteeristä öljyä, jotka rentouttavat, virkistävät ja tasapainottavat kehoa ja mieltä. Tuoksultaan mieto tuote sopii miehille ja naisille. Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.