KASVOT

BALSAMIT

KÄDET

HIUKSET

VARTALO

HUONE- TUOKSUT

KASVOT

Fersk White -puhdistusvaahto

Virkistävä vaahtopuhdistus kasvoille. Fresk on islantia ja tarkoittaa raikasta. Tuote todellakin raikastaa ihoa, poistaa ja ehkäisee epäpuhtauksia, sekä puhdistaa iholta likaa ja ylimääräistä talia. Puhdistusvaahto supistaa huokosia, rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta. Vaikuttavana aineena siankärsämö, joka edistää ihon pintaverenkiertoa. Laventelin ja sitruunan eteeriset öljyt rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

Hrein-puhdistusemulsio

Heirn tarkoittaa islanniksi puhdasta, ja nimensä mukaisesti tämä puhdistusemulsio poistaa hellävaraisesti meikin ja muun ihoon päivän aikana kerääntyneen epäpuhtauden. Emulsiopuhdistuksen jälkeen iho on pehmeän ja raikkaan tuntuinen. Ohut, maitomainen koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti, ja heleyttää ihoa sen sisältämien antioksidanttien ansiosta. Puhdistusemulsion kookos- ja manteliöljyt suojaavat ihon lipidivaippaa. Helokki- ja frankincense-öljyt rauhoittavat ja virkistävät ihoa. Hrein on suunniteltu hellävaraiseen puhdistukseen herkälle ja rosaceaiholle, mutta sopii kaikille ihotyypeille.

Nærð-kasvovesi

Hoitava kasvovesi antaa iholle kosteuttavan kerroksen, joka tekee ihosta kimmoisamman, sekä tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvovesi kirkastaa ihoa ja puhdistaa ihohuokosia. Nærð-kasvoveden vesi tulee Pohjois-Islannin vuoristosta, jossa lähteet ovat maailman puhtaimpia. Juomakelpoinen vesi pulppuaa suoraan kivien ja sammaleen välistä. Maustamme veden ripauksella appelsiininkukkauutetta ja lisäämme kevyesti Sóleyn nimikkoöljysekoitusta, jonka villiyrttien eteeriset öljyt rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

GLÓey – puhdistava kasvokuorinta

GLÓey tarkoittaa islanniksi ”ikuista hehkua”, ja juuri hehkusta on kyse tässä kuorintatuotteessa. GLÒey-kuorintageelin hellävaraiset oliivirakeet poistavat kuolleita ihosoluja, edistävät solu-uusiutumista, sekä kosteuden ja ravintoeineiden imeytymistä ihoon. Kookos- , manteli- ja aprikoosisiemenöljyt kosteuttavat ja pehmittävät ihoa. Sóleyn nimikkoöljyseos islantilaisista villiyrteistä rahoittaa ihoa, ennaltaehkäisee bakteerikasvua ja hillitsee ihotulehduksia. Virkistävä piparmintun eteerinen öljy raikastaa ja piristää mielialaa. Ihanasti poreileva tunne herättää kaikki aistit! Sopii kaikille ihotyypeille.

SteinEY-mineraalikasvonaamio

Tämä mineraalikasvonaamio tasapainottaa ihon toimintaa, stimuloi solujen aineenvaihduntaa, vahvistaa ihoa ja häivyttää ihon ikämuutoksia. Naamio poistaa iholta kuolleita ihosoluja, kuona-aineita ja epäpuhtauksia. SteinEY-kasvonaamio sisältää mineraalirikasta, vulkaanista savea Eyjafjallajökull-tulivuorelta sekä islantilaista koivu-uutetta, joka lievittää ihotulehduksia, tasapainottaa ja suojaa ihoa, sekä parantaa ihon elastisuutta. Sopii kaikille ihotyypeille.

EyGLÓ-luomukosteuttaja kasvoille

EyGLÓ tuo islanninkielisen nimensä mukaisesti hehkua iholle. Luomusertifioitu, superkosteuttava hoitovoide sisältää runsaasti ihoa heleyttäviä antioksidantteja, kuten helokkiöljyä, ruusunmarja- sekä frankincense-öljyä. Öljyt parantavat ihon elastisuutta ja nuorekkuutta sekä ravitsevat ihoa. Sóleyn nimikkoöljyseos islantilaisista villiyrteistä säilyttää ihon kimmoisuuden, kiinteyttää, eliminoi ihon epäpuhtauksia, hoitaa ihon valovaurioita sekä kirkastaa ihon väriä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Dögg-superkosteuttaja kasvoille

Dögg tarkoittaa aamukastetta ja tämä voide nimensä mukaisesti kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ja kosteusköyhää ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa väsynyttä ihoa. Raikkaan kevyt emulsio antaa iholle runsaasti superkosteuttavia ja suojaavia antioksidantteja. Kookos- ja manteliöljy sekä kasviperäinen glyseriini kosteuttavat ihoa. Granaattiomena ja koivu-uute stimuloivat ihon solu-uusiutumista, tasoittavat ihoa supistamalla ihohuokosia ja ehkäisevät ihotulehduksia. Sianpuolukka kirkastaa pigmenttimuutoksia, korjaa ihon valovaurioita sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa. Sopii erinomaisesti normaalille ja sekaiholle, nuorille sekä miesten ihonhoitoon.

Birta Lift & Glow anti-aging-tuotteet

Birta Lift & Glow -luomuhoitovoide ihon ikämuutoksille

Birta tarkoittaa islanniksi valoa ja hohdetta. Birta Lift & Glow Anti-aging-tuotteet korjaavat tutkitusti ihon ikämuutoksia. Elvyttävä ja täysin luonnonmukainen hoitovoide heleyttää ihoa, korjaa ihon ikämuutoksia sekä palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Islannin koivu, kärsämö ja tyrniöljy rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Meriperäiset polypeptidit parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä edistävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Elvyttävä hoitoemulsio silottaa juonteita ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Suositellaan yli 35-vuotiaille.

Birta Lift & Glow Nourishing Serum -öljyseerumi ihon ikämuutoksille

Ihoa ravitseva ja heleyttävä öljyseerumi hoitaa tehokkaasti ihon ikämuutoksia. Lift & Glow – seerumi todellakin toimii nimensä mukaisesti. Se parantaa ihon elastisuutta ja vilkastuttaa ihon solu-uusiutumista sekä heleyttää ihoa. Öljyseerumissa on Sóleyn nimikkosekoitus Islannin villiyrttejä sekä kirkastavaa sitrusöljyä. Öljy kosteuttaa ihoa, tekee ihosta kimmoisamman, kiinteyttää ja silottaa ryppyjä ja juonteita. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle.

Birta Lift & Glow Anti-Ageing Eye Gel -elvyttävä silmänympärysemulsio

Ohut emulsio madaltaa ryppyjä ja juonteita, kirkastaa, kiinteyttää ja vahvistaa ohutta silmänympärysihoa. Nimensä mukaisesti geeliemulsio heleyttää ihoa, poistaa väsymyksen merkkejä ja laskee turvotusta. Islannin koivu, kärsämö ja tyrniöljy rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Meriperäiset polypeptidit parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä edistävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Elvyttävä hoitoemulsio palauttaa ihon kimmoisuuden ja heleyttää ihoa. Sopii jo ensimmäisiin ikämuutoksiin silmänympärysiholla.